Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta cu Cioacă? Internauții: ”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”

Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta cu Cioacă? Internauții: ”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”

Moartea Elodiei, prevestită de un detaliu dintr-o fotografie de la nunta cu Cioacă? Internauții: ”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”
14 Sep 2017   •   11:39

De multe ori, mai ales în popor, există convingerea printre oameni, că anumite evenimente din viitor pot fi prevestite de ”semne”.

Unul dintre acestea a fost remarcat de internauți într-o fotografie de nuntă a Elodiei și a lui Cristian Cioacă. Potrivit mai multor, români, în imagine s-ar reflecta pe peretele interior al bisericii, în timpul cununiei religioase, însuși chipul Diavolului, scrie A1.ro.

Citește și: Interviu în exclusivitate. Cristian Cioacă dezvăluie unde este Elodia

”Doamne-ferește, cum de nu și-a dat seama?”, s-au întrebat internauții. ”Se vede însuși satana pe perete!”, au opinat alții. Voi ce părere aveți, ați observat detaliul?

S-a împlinit un deceniu de la dispariţia Elodiei, dar nici în ziua de azi nu s-a elucidat misterul! Timp de cinci ani, a fost căutată prin Interpol prin 190 de state. Asta după ce poliţiştii români au scotocit prin toată ţara. Cum nu s-a găsit cadavrul, nu există nici mormânt unde să se poată aprinde o lumânare.

sursa foto: A1.ro

×
Subiecte în articol: Elodia Cristian Cioaca
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close