Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a păţit un tânăr care a încercat să urce pe vârful Negoiu în pantaloni scurţi. Salvamont Argeş: "Să râdem? Cred că mai degrabă trebuie să plângem"

Ce a păţit un tânăr care a încercat să urce pe vârful Negoiu în pantaloni scurţi. Salvamont Argeş: "Să râdem? Cred că mai degrabă trebuie să plângem"

Inconştienţă extremă în vârf de munte. Un tânăr a încercat să urce pe vârful Negoiu, îmbrăcat în pantaloni scurţi.

Ce a păţit un tânăr care a încercat să urce pe vârful Negoiu în pantaloni scurţi. Salvamont Argeş: "Să râdem? Cred că mai degrabă trebuie să plângem"
Sursa foto: Facebook/Ion Sănduloiu
de Silvia Preda    |    02 Noi 2021   •   19:41

Turistul se aventurase împreună cu alţi prieteni pe munte, dar niciunul dintre ei nu era echipat corespunzător. Totul spre revolta şefului Salvamont Argeş.

Un tânăr a încercat să urce pe vârful Negoiu în pantaloni scurţi

"Munțomanu' lovește înca o dată!

Așa arată un vajnic bărbat dintr-un grup care intenționa să ajungă pe Negoiu ieri, în ultima zi de octombrie, dar i-a surprins noaptea... ce să vezi, fără lanterne.

Și noi, care făceam recomandări la nivelul unei perechi de colțari ușori in rucsac, pentru că fără ei, e posibil sa nu poți trece câțiva metri, sau să se întâmple ce e mai rău.

Să râdem? Cred că mai degrabă trebuie să plângem, văzând nivelul "munțomanilor" noștri...", a scris pe Facebook şeful Salvamont Argeş.

Ion Sănduloiu a postat şi o fotografie cu tânărul îmbrăcat ca în toiul verii.

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close