Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie a născut în avion, la 10.000 de metri altitudine. Ce au făcut pasagerii

O femeie a născut în avion, la 10.000 de metri altitudine. Ce au făcut pasagerii

O femeie a născut în avion, la 10.000 de metri altitudine. Ce au făcut pasagerii
19 Aug 2016   •   11:17

O femeie din Filipine a născut la bordul unui avion care zbura pe ruta Dubai-Filipine. Ea a fost ajutată de două asistente care se aflau în avion, iar nașterea a decurs fără probleme.

Femeia era însărcinată în luna a șaptea în momentul în care s-a urcat la bordul avionului. Nu se aștepta deloc ca în timpul zborului să aibă vreo problemă și, cu toatea acestea, la cinci ore de la decolare a început să aibă contracții puternice. Ea a alertat echipajul de la bordul aeronavei care aparține companiei Cebu Pacific Air, iar însoțitoarele de zbor au întrebat dacă se afla vreun doctor sau o asistentă la bord. S-a întâmplat ca două asistente medicale să fie la bordul avionului, iar acestea au ajutat-o pe femeie să nască. Ceilalți pasageri chiar i-au dat haine de copil pentru a îmbrăca bebelușul. Totodată, însoțitoarele de zbor au spălat bebelușul cu apă minerală, iar apoi l-au dat mamei sale, care l-a ținut în brațe restul călătoriei.

"Pentru prima oară în viața mea, am văzut însoțitoarele de zbor, care de obicei își păstrează calmul, ușor panicate”, a povestit unul dintre pasagerii avionului, potrivit Mirror.co.uk, citat de Libertatea.ro.

×
Subiecte în articol: copil nascut avion pasageri
Parteneri
Românii cu copii pot primi un salariu în plus, de 2.000 de lei, lunar
x close