Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a dus să adopte un cățel în vârstă. După câteva zile, a făcut o descoperire inedită (GALERIE FOTO)

S-a dus să adopte un cățel în vârstă. După câteva zile, a făcut o descoperire inedită (GALERIE FOTO)

S-a dus să adopte un cățel în vârstă. După câteva zile, a făcut o descoperire inedită (GALERIE FOTO)
Sursa foto: Foto: The Dodo
10 Feb 2018   •   09:07

Când era mică, Nicole Renae a primit de ziua sa de naștere de la bunica sa o cățelușă, care a primit numele de Chloe. A fost dragoste la prima vedere, iar cele două erau de nedespărțit.

„O iubeam la nebunie. Era cea mai bună prietenă”, a povestit femeia pentru The Dodo.

Legătura celor două a durat patru ani, când părinții fetei și-au dat seama că nu pot ține un câine în casă, pentru că tatăl său își deschisese un birou în locuința lor. Așa că au dat-o pe Chloe la un adăpost.

Anii au trecut, iar Nicole, care și-a întemeiat propria famillie, a văzut un anunț pe net cu o cățelușă bătrână pe care nimeni nu voia să o ia acasă. Atunci a decis să o adopte. Doar că avea să facă o descoperire inedită.

Cățelușa era nimeni alta decât Chloe. Iar întâlnirea dintre ele a fost emoționantă.

„A alergat spre mine și a început să mă lingă pe față. Cum au trecut mai multe zile, toate trăsăturile ei mi-au amintit de fostul meu câine. Continua să mă îmbrățișeze. Am pâns, imi amintea atât de mult de Chloe. Nu am crezut că îmi voi mai revedea cățelușa, dar în inima mea am știut că este ea”, a povestit femeia.
 

×
Subiecte în articol: descoperire inedită
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close