Antena 3 CNN Actualitate Inedit S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut pe Facebook, imediat după un divorț dureros. A știut din prima că este dragostea vieții sale, dar după un timp a înțeles adevărul

S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut pe Facebook, imediat după un divorț dureros. A știut din prima că este dragostea vieții sale, dar după un timp a înțeles adevărul

S-a îndrăgostit de un bărbat cu 12 ani mai tânăr ca ea, pe care l-a cunoscut pe Facebook, și a știut din prima clipă că este dragostea vieții sale.

S-a îndrăgostit de un tânăr cunoscut pe Facebook, imediat după un divorț dureros. A știut din prima că este dragostea vieții sale, dar după un timp a înțeles adevărul
Sursa foto: Foto: Claire Alcantara
17 Feb 2020   •   16:14

Dar Claire Alcantara, 46 de ani, din Dudley, West Mids, Anglia, nu a bănuit nicio clipă ce întorsătură uriașă va lua viața sa.  
Clarie și Franklin, din Republica Dominicană, s-au cunoscut pe Facebook, iar șase luni mai târziu, femeia aplica pentru a-i obține viză ca să o poată vizita în Anglia, însă a fost refuzată.

Îndrgostită până peste cap, femeia, mamă a trei copii, a plecat în Republica Dominicană pentru o lună ca să fie cu el. 
„Arăta bine și avea un corp dumnezăiesc. Vorbeam zilnic pe Skype, tocmai trecusem printr-un divorț teribil și eram încântată. Am inima frântă și sunt și fără niciun ban”, a povestit femeia pentru Mirror. 

Claire s-a întors în Anglia și a decis să se căsătorească, dar încercările sale de a-l aduce în Marea Britanie s-au izbit constant de refuzul oficialilor de la imigrații. Așa că fosta asistentă universitară a luat o decizie drastică și a decis să renunțe la cetățenie pentru un pașaport irlandez. Asta a ajutat-o să ia o viză de nuntă și s-a încadrat ca cețătean european care locuia în Marea Britanie. 

L-a adus pe Franklin să locuiască cu ea în 2014, în ciuda avertismentelor date de fiicele sale și a continuat să îi finanțeze un cont de construcție a unui nou apartament, deasupra casei tatălui său. 

În plus, Claire i-a cumpărat bărbatului un Jeep de 10.000 de lire sterline. În decembrie 2017, a vândut tot în Marea Britanie și s-a mutat definitiv în Republica Dominicană, unde a renovat casa familiei lui. 

Dar în scurt timp, bărbatul a dispărut, iar Claire a devenit bănuitoare. În decembrie 2018, a descoperit că el locuiește în Anglia cu o altă femeie.

„Mi-a spus că se mută în Punta Cana ca să construiască un hotel ca parte din cursul lui de inginer, dar de fapt el s-a întors în Anglia”.  

Familia bărbatului a dat-o afară din casă, după ce ea l-a raportat la imigraări. Acum este disperată să se întoarcă acasă, în Marea Britanie, dar nu mai are bani pentru bilete și susține că soțul său „locuiește ilegal în Marea Britanie”. 

„Am cheltuit toți banii pe Franklin și nu-mi permit zborul. Nu ar fi trebuit să sacrific nimic pentru el”. 

Acum femeia și-a găsit o slujbă prost plătită și locuiește cu noul său iubit, dar vrea cu disperare să se întoarcă acasă. De cealaltă parte, Franklin urmează să fie deportat luna viitoare. 
 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close