Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a uitat inelul primit de la iubit în toaleta unui magazin. După 47 de ani, a primit un pachet prin poștă

Și-a uitat inelul primit de la iubit în toaleta unui magazin. După 47 de ani, a primit un pachet prin poștă

În urmă cu 47 de ani, o femeie își pierdea inelul primit de la iubit în toaleta unui mare magazin din Statele Unite. Însă, într-o zi a primit un pachet prin poștă.

Și-a uitat inelul primit de la iubit în toaleta unui magazin. După 47 de ani, a primit un pachet prin poștă
Sursa foto: Foto: captura video
18 Feb 2020   •   18:40

Debra McKenna, 63 de ani, și-a uitat inelul într-un magazin din Maine, în 1973. Era un cadou de la viitorul său soț, Shawn.

Fără nicio explicație, bijuteria a fost găsită după 47 de ani în Finlanda, de către un căutător de metale, într-un parc forestier. 

Imediat după descoperire, Marko Saarinen a încercat să dea de proprietar, ajutându-se de inscripțiile gravate pe inel: „Morse High School - 1973 - SM”.

A încercat să contacteze asociația de foști elevi ai liceului din San Diego, California și astfel a dat de urma lui Shawn și Debra. 

Femeia a primit inelul în cutia de scrisori o săptămână mai târziu, scrie Cnews. A fost extrem de emoționată, mai ales că soțul său murise în 2017. „Este emoționant să constați că există încă persoane oneste pe Pământ”. 

Întrebarea care a rămas fără răspuns ete cum a reușit să ajungă bijuteria din Statele Unite în Finlanda. 

 

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close