Antena 3 CNN Actualitate Surse: Instructorul de înot de la Dinamo, acuzat că a abuzat o fetiţă în bazin, şi-a recunoscut fapta. Tânărul de 20 de ani, arestat pentru 30 de zile

Surse: Instructorul de înot de la Dinamo, acuzat că a abuzat o fetiţă în bazin, şi-a recunoscut fapta. Tânărul de 20 de ani, arestat pentru 30 de zile

Instructorul de înot de la Clubul Dinamo, acuzat că a violat o fetiţă de şapte ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. 

Surse: Instructorul de înot de la Dinamo, acuzat că a abuzat o fetiţă în bazin, şi-a recunoscut fapta. Tânărul de 20 de ani, arestat pentru 30 de zile
Sursa foto: Hepta
de Ana Ciuvică    |    15 Feb 2024   •   08:33

Antrenorul are 20 de ani şi riscă acum ani grei de închisoare. 

Între timp, clubul sportiv a anunțat că i-a reziliat contractul de muncă. 

Fapta îngrozitoare s-ar fi petrecut marți, în timpul cursurilor de înot la care fetița mergea la bazinele clubului Dinamo. 

Totul a ieşit la iveala după ce victima le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat. 

Minora a spus că a fost atinsă în zona intimă de antrenorul de înot, un băiat de 20 de ani.

Femeia a mers la poliţie şi a făcut o plângere, iar polişţiştii au făcut cercetări şi l-au identificat pe bărbat, un antrenor de 20 de ani care preda înot la Dinamo.

El a fost dus la audieri şi, conform unor surse, şi-ar fi recunoscut fapta. De altfel, ar exista imagini inclusiv pe camerele de supraveghere de la bazin.

Clubul sportiv a anunţat că a pus la dispoziția anchetatorilor imaginile de pe camerele de supraveghere şi că i-a desfăcut contractul de muncă antrenorului. 

Individul va fi judecat pentru viol şi riscă între 7 şi 12 ani de închisoare.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close