Antena 3 CNN Actualitate Interesele clanului Udrea-Băsescu la Giurgiu şi la Nana. Lider PMP, omul de legătură în combinaţia de terenuri agricole

Interesele clanului Udrea-Băsescu la Giurgiu şi la Nana. Lider PMP, omul de legătură în combinaţia de terenuri agricole

Interesele clanului Udrea-Băsescu la Giurgiu şi la Nana. Lider PMP, omul de legătură în combinaţia de terenuri agricole
16 Iul 2014   •   11:00

Marin Anton, preşedintele filialei Giurgiu a partidului lui Băsescu, a pus mâna pe mii de hectare de teren în Giurgiu, multe dintre ele luate chiar de la Agenţia Domeniilor Statului (ADS), şi are în continuare interese în zonă şi pentru alte terenuri, indică rezultatele unei anchete realizate de reporterul Antena 3, Ionuţ Cristache.

În spatele lui Anton, care nu e deloc străin nici de terenurile de la Nana, ar fi chiar Elena Udrea, spun unele voci.

Iar pentru a pune stăpânire pe terenuri, preşedintele PMP Giurgiu s-a asociat cu persoane cheie din aparatul de stat.

"Documentele o dovedesc foarte clar. Putem spune că judeţele Giurgiu şi Călăraşi sunt "sechestrate" de acest grup de interese, şi asta pentru că numai în judeţul Giurgiu, pe lângă firmele sale care oprează 4.000 de hectare, vorbim de Maria Trading, o firmă apropiată de Marin Anton şi cu activităţi în imediata vecinătate a moşiei familiei Băsescu", a afirmat Ionuţ Cristache, într-o intervenţie telefonică la "Previziunile zilei".

"Cumva, omul de legătură în această combinaţie de terenuri agricole luate de la ADS este Marin Anton", a mai spus Cristache.

×
Subiecte în articol: Marin Anton PMP Nana
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close