Antena 3 CNN Actualitate Un cunoscut interlop a fost condamnat la închisoare, pentru că a bătut un medic din Galați

Un cunoscut interlop a fost condamnat la închisoare, pentru că a bătut un medic din Galați

Judecătorii au dat verdictul în cazul unui cunoscut interlop care a fost anchetat într-un dosar cu două speţe: tentativă de omor, după ce individul a înjunghiat un taximetrist respectiv tulburarea liniştii publice și alte violențe pentru conflictul cu medicul ginecolog Ioan Costache Botezatu. Pedepsele pentru cele două speţe au fost contopite, interlopul urmând să petreacă după gratii 6 ani şi 9 luni.

Un cunoscut interlop a fost condamnat la închisoare, pentru că a bătut un medic din Galați
de Georgiana Adam    |    06 Ian 2021   •   22:30

Interlopul Ali Cristi Ionel, în vârstă de 24 de ani şi cunoscut sub porecla de Cristi Spaidăr, domiciliat în Galați, a fost condamnat la 6 ani de 9 luni de închisoare pentru tentativa de omor (5 ani si 6 luni) și pentru tulburarea ordinii și liniștii publice( 1 an şi 3 luni).

Cum s-a întâmplat totul

Pe 20 februarie 2019 la cabinetul medicului ginecolog Ioan Costache Botezatu, s-a prezentat interlopul Ali Cristi Ionel alături de partenera sa, pentru un control medical.

Deşi nu avea programare, medicul a acceptat să-i consulte partenera pentru că se temea să nu fie un caz de urgență medicală. Interlopul a insistat să fie de faţa la controlul efectuat de medic, iar acesta a acceptat.

În timpul controlului medical, bărbatul a început să-i adreseze medicului o serie de întrebări despre consult şi proceduri. Medicul l-a rugat să îl lase să efectueze consultul şi l-a invitat să iasă din cabinet.

Individul a refuzat şi a început să-i adreseze medicului injurii, moment în care doctorul a ieşit pe hol şi a cerut asistentei să sune la Poliţie. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe individ, care l-a îmbrâncit violent pe medic.

Incidentul a fost surprins pe camerele de luat vederi din cabinet

În imagini se vede clar cum interlopul îl atacă pe medic, dar nimeni nu a sărit în ajutor. După ce este lovit, medicul cade și se lovește cu capul de birou, însă nimeni nu intervine în conflict. Abia după câteva minute două femei îl ajută pe medic să se ridice.

Ulterior, medicul a postat pe Facebook imagini în care se vede cum este bruscat, precizând că nu se teme de agresor.

„Postarea este un strigăt despre comportamentul multor pacienţi, ajungându-se şi la aceste agresiuni fizice. Nu este teamă, ci revoltă”, scria la acel moment doctorul, anunţând că a depus plângere.

Asemenea fapte pot şi vor avea efect şi asupra altor pacienţi nevinovaţi în sensul că în situaţie limita cadrele medicale vor evita să intervină de frică unor agresiuni", a declarat vicepreședintele Colegiului Medicilor, conform știrileprotv.ro.

După incidentul din cabinetul medical, bărbatul a înjunghiat un taximetrist. Acesta nu este singurul dosar în care este cercetat. Sunt mai multe dosare pe rolul instanţelor judecătorești printre care trafic de persoane şi proxenitism, notează bzi.ro

 

 

 
×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close