Antena 3 CNN Actualitate Interviu exclusiv la "Sinteza zilei". Martor sub acoperire, dezvăluiri devastatoare despre Nicușor Dan

Interviu exclusiv la "Sinteza zilei". Martor sub acoperire, dezvăluiri devastatoare despre Nicușor Dan

Oana Zamfir a prezentat, joi seară, la Sinteza zilei, un interviu exclusiv cu reprezentantul legal al proprietarilor unui ansamblu rezidențial. Acesta dezvăluie, sub protecția anonimatului, modul în care Nicușor Dan negocia cu dezvoltatorii pentru a obține beneficii clare: bani, apartamente.

Interviu exclusiv la "Sinteza zilei". Martor sub acoperire, dezvăluiri devastatoare despre Nicușor Dan
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    24 Sep 2020   •   23:44

"A fost șocant și pentru mine, deși eram bine documentată. să aflu că întâlnirile lui Nicușor Dan cu dezvoltatorii imobiliari se poartă și înainte să se facă acțiunea în instanță. Și întâlnirea are ca scop, chiar în fața terenului unde urma să se facă construcția, un negoț: 'dă-mi și mie o bucată de teren, că vreau să fac un părculeț pentru copii'. Pe numele cui?

De aici o să vedeți că e vorba de mai mult, e vorba de bani, e vorba de apartamente și cel mai important lucru e că aceste fapte și aceste negocieri au fost aduse la cunoștința instanțelor și parchetelor", a spus Oana Zamfir.

"Dânsul ne-a contactat pe noi în ideea de a avea o discuție înainte de a promova o acțiune de anulare a autorizației de construcție, de altfel, acordată legal în acea perioadă. Înainte de a se promova începrea construcției. Am înțeles că, înainte de inițierea începerii construcției avusese o înțelegere prealabilă cu unul dintre proprietarii terenului, în sensul acordării unei suprafețe de teren pentru un parc de joacă sau ceva de genul", a spus martorul.

Acesta afirmă că proprietari ai respectivului loc de joacă ar fi trebuit să fie Nicușor Dan și Florin Pârvu. Aceștia nu au primit terenul și după ceva timp Nicușor Dan i-a chemat în instanță pentru anularea autorizației de construcție.

"Însă, față de discuția pe care am avut-o anterior, eu consider că această acțiune a fost promovată pentru un eventual șantaj. De la acel moment mi-au mai venit fel de fel, să zic așa, propuneri, în sensul unor eventuale sume de bani, după care s-a discutat eventualitatea unor apartamente pentru a se renunța la acest demers", a adăugat martorul.

Aceste propuneri erau de această fată făcute prin interpuși.

"În permanență ne aduceau la cunoștință fel de fel de propuneri. Era vorba de patru apartamente, dacă nu mă înșel", a spus acesta.

Interviul pe larg, în materialul video prezentat, joi, la Sinteza Zilei de Mihai Gâdea și Oana Zamfir:

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close