Antena 3 CNN Actualitate Ioan Gyuri Pascu a susținut ultimul concert pe 18 septembrie: “Era într-o stare destul de proastă, dar a spus că își va reveni”

Ioan Gyuri Pascu a susținut ultimul concert pe 18 septembrie: “Era într-o stare destul de proastă, dar a spus că își va reveni”

Ioan Gyuri Pascu a susținut ultimul concert pe 18 septembrie: “Era într-o stare destul de proastă, dar a spus că își va reveni”
de G.S.    |    26 Sep 2016   •   09:21

Teo Boar, manager al trupei The Blue Workers, trupa cu care Gyuri Pascu a susținut mai multe concerte, a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3 că Gyuri trecea printr-o perioadă mai grea, dar nu au existat semne referitoate la tragedie.

“Pe data de 18 am cântat ultima dată cu el, chiar aici, la București și era într-o stare destul de proastă, după un accident pe care l-a suferit la pescuit, la picior. Îmi spusese că s-a lovit și avea dureri foarte mari la picioare. Dar a spus că va se va restabili. Eu am fost plecat, am vorbit joi cu el ultima oară. A fost la niște ședințe de acupunctură, urma să plecăm acum, zilele astea, la un festival. Nici nu m-am gândit la așa ceva. Am sosit azi-noapte, nu am știut și acum m-a sunat un coleg de breaslă să îmi dea vestea.”

×

Prețul gigacaloriei pentru populație a crescut la 1 aprilie 2022

Cât o să ne coste încălzirea pentru un apartament cu două camere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close