Antena 3 CNN Actualitate Ioan Nasleu, reținut de polițiști pe aeroport când se pregătea să plece din țară: "Mă șantaja, atât pe mine cât și pe soția mea"

Ioan Nasleu, reținut de polițiști pe aeroport când se pregătea să plece din țară: "Mă șantaja, atât pe mine cât și pe soția mea"

Fostul şef al Pieţelor din Timişoara a fost reţinut, într-un dosar de şantaj. Ioan Nasleu a fost săltat de poliţişti pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă din Bucureşti. A fost dus, în cursul nopţii, la Timişoara şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Ioan Nasleu, reținut de polițiști pe aeroport când se pregătea să plece din țară: "Mă șantaja, atât pe mine cât și pe soția mea"
Sursa foto: Facebook/ Ionut Nasleu
de Georgiana Adam    |    25 Feb 2021   •   08:30

Dosarul de şantaj a fost deschis în urma unei plângeri penale depusă de jurnaliştii timişoreni Iulia şi Dragoş Boţa. Ioan Nasleu a fost demis, marţi, de Consiliul de Administraţie al companiei de pieţe Timişoara.

Primarul Dominic Fritz i-a cerut, în mai multe rânduri demisia, după ce a invocat pierderi importante şi probleme legale la administraţia Pieţelor, sub mandatul lui Ioan Nasleu.

Jurnalistul Pressalert, Dragoş Boţa a amintit la Antena 3 cine este Naslău și de ce a depun plângere penală împotriva lui

"Când se pregătea să plece din țară spre SUA, unde a are o proprietate. Personaj sinistru al administrației timișorene, Ioan Naslau a dat în judecată atât pressalert cât și dabanat, a pierdut procese.

Cel care era filmat chefuind cu interlopii din gruparea Boncu și cel care le dădea dedicații. A scris tot felul de lucruri la adresa noastră. Mi-a trimis un mesaj în care mă șantaja, atât pe mine cât și pe soția mea." a spus Dragoș Boța

Șeful piețelor din Timișoara l-a înjurat și amenințat în stil interlop pe primarul Dominic Fritz după ce acesta i-a cerut demisia

Scandalurile răsunătoare se țin lanț în Timișoara. După ce a făcut mai multe dezvăluiri despre liderii clanurilor interlope din oraș, jurnalistul Dragoș Boța a povestit la Antena 3 despre războiul dintre primarul Dominic Fritz și directorul de la Piețe S.A, Ionuț Nasleu.

"A fost un incendiu iar asta s-a întâmplat chiar în perioada în care Ioan Nasleu, omul de încredere al lui Nicolae Robu, dar și prietenul de chefuri al interlopilor din gruparea Boncu, este plecat în concediu tocmai în America, unde se laudă că a câștigat la cazino.

Pompierii au reușit să stingă incendiul care a distrus mare parte din sectorul de flori a Pieții 700. Ieri primarul Dominic Fritz a cerut demiterea lui Naslau, pentru faptul că în ultimii ani, societatea de piețe care în 2018 era pe profit, a avut pierderi numai anul trecut de 2.5 milioane de lei.

Ioan Nasleu, în stilul lui caracteristic, a reacționat aseară, într-o primă fază, cu o postare pe Facebook în care spunea despre primarul Fritz că este un prost." 

"Astăzi, Dominic Fritz a revenit cu un nou anunț spunând că a fost sunat de acest individ extrem de dubios și toxic pentru ceea ce înseamnă Timișoara și a primit o serie de amenințări din partea acestuia.

Surse apropiate primarului mi-au spus că au fost și mesaje de tip interlop cu amenințări voalate." a spus jurnalistul Dragoș Boța.

×
Subiecte în articol: retinut aeroport jurnalisti santaj ioan nasleu
Parteneri
Accuweather: Data la care revin ninsorile în România
x close