Antena 3 CNN Actualitate Șeful piețelor din Timișoara l-a înjurat și amenințat în stil interlop pe primarul Dominic Fritz după ce acesta i-a cerut demisia

Șeful piețelor din Timișoara l-a înjurat și amenințat în stil interlop pe primarul Dominic Fritz după ce acesta i-a cerut demisia

Scandalurile răsunătoare se țin lanț în Timișoara. După ce a făcut mai multe dezvăluiri despre liderii clanurilor interlope din oraș, jurnalistul Dragoș Boța a povestit duminică la Antena 3 despre războiul dintre primarul Dominic Fritz și directorul de la Piețe S.A, Ionuț Nasleu.

Șeful piețelor din Timișoara l-a înjurat și amenințat în stil interlop pe primarul Dominic Fritz după ce acesta i-a cerut demisia
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    14 Feb 2021   •   23:18

"A fost un incendiu iar asta s-a întâmplat chiar în perioada în care Ioan Nasleu, omul de încredere al lui Nicolae Robu, dar și prietenul de chefuri al interlopilor din gruparea Boncu, este plecat în concediu tocmai în America, unde se laudă că a câștigat la cazino.

A fost un incediu iar pompierii au stabilit că este vorba de o suprasolicitare a rețelei electrice pentru că, în sectorul de flori, toți cei care stau acolo, inclusiv peste noapte, și-au adus aeroterme și tot ce au putu, pentru că nu există nicio sursă de căldură în piață.

Pompierii au reușit să stîngă incendiu care a distrus mare parte din sectorul de flori a Pieții 700. Ieri primarul Dominic Fritz a cerut demiterea lui Naslau, pentru faptul că în ultimii ani, societatea de piețe care în 2018 era pe profit, a avut pierderi numai anul trecut de 2.5 milioane de lei.

Ioan Nasleu, în stilul lui caracteristic, a reacționat aseară, într-o primă fază, cu o postare pe Facebook în care spunea despre primarul Fritz că este un prost." 

Primarul Dominic Fritz a fost amenințat de Ioan Nasleu în stil interlop

"Astăzi, Dominic Fritz a revenit cu un nou anunț spunând că a fost sunat de acest individ extrem de dubios și toxic pentru ceea ce înseamnă Timișoara și a primit o serie de amenințări din partea acestuia.

Surse apropiate primarului mi-au spus că au fost și mesaje de tip interlop cu amenințări voalate." a spus jurnalistul Dragoș Boța.

„Eu înțeleg că asta este lumea în care au crescut unele dintre personajele bizare ale Timișoarei care umplu spațiul public zilele astea, de la Nicolae Robu la prietenul lui de nădejde Ionuț Nasleu. Înțeleg că nu și-ar dori nimic mai mult decât să intru în vulgara lor horă de complexați.

După ce am cerut demiterea lui, Ionuț Nasleu m-a sunat disperat aseară și mi-a scris mesaje pline de injurii, unele repetate și public. Degeaba. Nu am nici nevoie, nici timp să răspund la înjurăturile și calomniile lor și ale aliaților lor ca să dovedesc ceva.

Nicolae Robu a pierdut alegerile zdrobitor. Ionuț Nasleu, care recent a fost dat afară din PNL, va fi demis cu siguranță. Mai mulți vor urma. Cam asta este realitatea, schimbarea se produce, indiferent cât de gălăgios și violent își apără privilegiile incompetenții care au fost abonați la bani publici”, a scris, duminică, pe pagina sa Facebook, primarul Dominic Fritz.

 

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close