Antena 3 CNN Actualitate Iohannis confirmă succesul președinției române a Consiliului UE: „Toată lumea care s-a implicat cu bună credință a contribuit la succesul nostru”

Iohannis confirmă succesul președinției române a Consiliului UE: „Toată lumea care s-a implicat cu bună credință a contribuit la succesul nostru”

Iohannis confirmă succesul președinției române a Consiliului UE: „Toată lumea care s-a implicat cu bună credință a contribuit la succesul nostru”
Sursa foto: foto- presidency.ro
30 Iun 2019   •   20:16

Președintele Klaus Iohannis a vorbit despre succesul Președinției rotative a României la Consiliul UE, care s-a încheiat în cursul acestei zile. 

Klaus Iohannis a mai spus că nu dorește să devină președintele Consiliului European, ci vrea să fie în continuare președintele României. 

Fiind ultima zi de președinție română a Consiliului UE, Klaus Iohannis a spus că „eu cred că toată lumea a constatat că echipa care a lucrat la Bruxelles a dus greul acestei președinții, dar evident, lucrurile nu se mișcă în politică fără politicieni, așa că pot să spun că toată lumea care s-a implicat cu bună credință a contribuit la succesul nostru”. 

Totuși, înainte de preluarea președinției Consiliului UE, Klaus Iohannis spunea că România nu e pregătită să-și asume o asemenea responsabilitate. La acea vreme, Finlanda anunțase că e pregătită să preia președinția în cazul în care România nu o va face. 

Citiți și Mihai Gâdea: Acesta este Breaking News-ul care lovește ca un trăznet România

Citiți și Klaus Iohannis atacă din nou Guvernul în presa străină. Face bine acest război?

Citiți și Finlanda, gata să preia președinția Consiliului UE în locul României. Premierul Finlandei: Totul a plecat de la Iohannis

×
Subiecte în articol: presedintele Klaus Iohannis
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close