Antena 3 Actualitate ÎPS Teodosie a împărtășit cu aceeași linguriță. Medic: Suntem pe un teren minat. Vorbim de o bombă cu ceas

ÎPS Teodosie a împărtășit cu aceeași linguriță. Medic: Suntem pe un teren minat. Vorbim de o bombă cu ceas

de L.D.    |    27 Mai 2020   •   11:06
ÎPS Teodosie a împărtășit cu aceeași linguriță. Medic: Suntem pe un teren minat. Vorbim de o bombă cu ceas

Fără să respecte nicio măsură de distanțare socială, cu mască sau fără, sute de oameni s-au înghesuit, marți seara, să ia Lumina Sfântă, la Învierea cu repetiție organizată de ÎPS Teodosie.

Liturghia s-a terminat spre dimineață, cu tradiționala împărtășire cu aceeași linguriță. 

În acest context, medicul Tudor Ciuhodaru este de părere că ”suntem pe un teren minat. Cu sau fără pandemie, regulile de igienă trebuie respectate”.

”Atfel de gesturi nu fac decât să crească riscul epidemiologic și din păcate vedem că sunt multe persoane care ignoră aceste reguli, inclusiv cele de distanțare fizică și se expun unui risc pe care nu îl dorim nimănui. Cât timp mai sunt purtători asimptomatici ai coronavirusului, 4 din 5 sunt  asimptomatici, riscul de a se transmite o astfel de infecție este major.(...) Și cu sau fără pandemie, gândiți-vă că peste 200 de afecțiuni ar putea fi prevenite în momentul în care respectăm aceste reguli de igienă”.

 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close