Antena 3 Actualitate ÎPS Teodosie: ''Împărtășania, cel mai puternic vaccin''

ÎPS Teodosie: ''Împărtășania, cel mai puternic vaccin''

de Iulia Gorgorin    |    21 Ian 2021   •   20:15
ÎPS Teodosie: ''Împărtășania, cel mai puternic vaccin''

Preoții au răspuns apelului făcut de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfințitul Teodosie și au mers să doneze sânge. Este prima campanie de acest fel, demarată de preoții din Constanța anul acesta, cunoscută fiind lipsa acută de sânge dinjudeț.

Preoții din Arhiepiscopia Tomisului participă la prima acțiune de donare de sânge din 2021. Orice zi de amânare poate costa o viață, spun organizatorii acțiunii. 

ÎPS Teodosie nu se teme de infectarea cu COVID-19: ''Slujesc zilnic și mă împărtășesc și acesta este cel mai puternic vaccin''

[IVM_dbagxsKsMSJ]

Ahiepiscopul Teodosie a venit și el la centru de donare, însă fără mască. Nu se teme de boală și e convins că împărtășania îl va feri de infectarea cu COVID.

''Nu am şanse să mă îmbolnăvesc, pentru că slujesc zilnic și mă împărtășesc și acesta este cel mai puternic vaccin care nu poate fi niciodată combătut cu alt vaccin'', a declarat joi, ÎPS Teodosie.

Printre cei care vor dona sânge va fi şi ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului

''50 de preoți din Arhiepiscopia Tomisului au donat sânge astăzi. Acțiunea este prima pe anul acesta și face parte din cadrul Protocolului încheiat în 2018 între Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța și Prezent la eveniment, IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a subliniat că a dona sânge înseamnă a dona viață și dragoste către aproapele nostru. La rândul ei, directoarea CRTS Constanța, Dr. Alina-Mirella Dobrotă a arătat că proiectul este o minune, colaborarea cu preoții și credincioșii fiind una deosebit de utilă și necesară. Până acum, Arhiepiscopia Tomisului și CRTS Constanța au organizat 40 de acțiuni de donare, din care au rezultat peste 2000 de unități de sânge donate., au anunțat reprezentanții arhiepiscopiei, pe Facebook.

×
Subiecte în articol: ÎPS Teodosie tomis împărtășanie

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close