Antena 3 Actualitate Iubitorii de zăpadă sunt aşteptaţi pe pârtiile din Predea, Azuga şi Păltiniş

Iubitorii de zăpadă sunt aşteptaţi pe pârtiile din Predea, Azuga şi Păltiniş

de Antena3.ro    |    10 Dec 2011   •   23:25
Iubitorii de zăpadă sunt aşteptaţi pe pârtiile din Predea, Azuga şi Păltiniş
Sursa foto: Foto: squidoo.com

Este cald, dar cei care iubesc zăpada tot au unde să fugă pentru câteva zile. Pe pârtiile din Predeal, Azuga sau la Păltiniş tunurile de zăpadă şi-au făcut treaba, iar distracţia de acolo începe să ne aducă aminte în ce anotimp suntem. Nu se întâmplă la fel la malul mării unde cele 13 grade celsius au făcut pe toată lumea să se gândească la o zi însorită de toamnă.

La Predeal, tunurile de zăpadă au mers şi aseară, aşa că nimeni nu a mai putut să-i oprească pe cei care aveau chef de distracţie.

Iar astăzi, vremea frumoasă i-a scos pe toţi cei care s-au încumetat să meargă la munte, pe pârtie. Pentru unii, au fost primele lecţii de schi sau snowboard pe anul acesta.

Alţii s-au bucurat că în sfârşit pot să îşi scoată la aer echipamentul.

Frumos va fi şi duminică. Cald şi bine în Bucureşti: 14 grade celsius, iar în vestul ţării, la Timişoara, mercurul termomentrelor va urca la 10 grade celsius. Cu 2-3 grade mai puţin vor fi şi la munte. Vremea va rămâne neschimbată până miercuri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close