Antena 3 CNN Actualitate Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL: ”Sunt în continuare beneficiarul prezumției de nevinovăție”

Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL: ”Sunt în continuare beneficiarul prezumției de nevinovăție”

Președintele Consiliului Județean Prahova și unul dintre cei mai influenți lideri din PNL, Iulian Dumitrescu, a anunțat, după ce a fost pus sub control judiciar în dosarul deschis de DNA, că demisionează din toate funcțiile din partid.

Iulian Dumitrescu a demisionat din toate funcțiile pe care le deținea în PNL: ”Sunt în continuare beneficiarul prezumției de nevinovăție”
Sursa foto: Facebook/ Iulian Dumitrescu
de Andreea Ştefan    |    01 Feb 2024   •   23:01

”Având în vedere existența dosarului în care D.N.A. mi-a adus acuzațiile prezentate public, am luat decizia să demisionez din toate funcţiile din partid, deoarece partidul nu are nicio legătură cu această speță.

Așa cum am mai afirmat, am pus la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele solicitate.

În GALERIA FOTO de mai jos puteți urmări mai multe imagini cu Iulian Dumitrescu plecând de la sediul DNA București.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Colaborez cu instituţiile statului pentru a se lămuri cauza și a se afla adevărul faptic.

Conform legii, sunt în continuare beneficiarul prezumției de nevinovăție”, a transmis Iulian Dumitrescu într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Președintele Consiliului Județean Prahova, Iulian Dumitrescu a fost pus sub control judiciar de DNA. Liderul PNL este acuzat de luare de mită și fals în declarații

Având în vedere existența dosarului în care D.N.A. mi-a adus acuzațiile prezentate public, am luat decizia să demisionez...

Publicată de Iulian Dumitrescu pe Joi, 1 februarie 2024

Procurorii DNA i-au pus sub control judiciar pe Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, dar și pe sora sa, Angelica Marilena Lambrea, și cumnatul său, Adrian Daniel Lambrea.

×
Subiecte în articol: Iulian Dumitrescu demisie
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close