Antena 3 CNN Actualitate Români condamnaţi în Anglia pentru o spargere de 300.000 de lire, iar banii nu au fost recuperaţi niciodată

Români condamnaţi în Anglia pentru o spargere de 300.000 de lire, iar banii nu au fost recuperaţi niciodată

Nu mai puțin de 300.000 de lire sterline este valoarea bijuteriilor pe care doi români le-au furat dintr-o bijuterie din Marea Britanie.

Români condamnaţi în Anglia pentru o spargere de 300.000 de lire, iar banii nu au fost recuperaţi niciodată
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Mar 2020   •   13:48

Cei doi au fost condamnați la câte șase ani de închisoare după ce au spart magazinul din centrul Londrei și au furat bijuterii de 300,000 de lire, scrie Mediafax.  

Florin-Cristin Neagu, în vârstă de 46 de ani şi Sorin Munteanu, în vârstă de 44 de ani, au fost găsiţi vinovaţi pentru jaful care a avut loc în 2019 la George Attenborough & Son.

Cei doi au mai avut un complice, pe nume Nicolae Sisca, împreună cu care au încercat pe data de 23 martie să sape un tunel la subsolul magazinului de bijuterii, însă din greşeală au dărâmat peretele unui magazin de pariuri de alături.

După ce au reuşit să ajungă în magazinul de bijuterii, aceştia au furat lucruri în valoare de 298.987 de lire sterline. Bijuteriile nu au fost încă recuperate.

×
Subiecte în articol: bijuterii jaf Marea Britanie
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close