Antena 3 CNN Actualitate Joburile de vis ale românilor. Vezi care sunt cele mai solicitate posturi pe site-urile de recrutare

Joburile de vis ale românilor. Vezi care sunt cele mai solicitate posturi pe site-urile de recrutare

Joburile de vis ale românilor. Vezi care sunt cele mai solicitate posturi pe site-urile de recrutare
Sursa foto: Foto: blog.mywebcareer.com
23 Noi 2011   •   09:56

Românii visează la o slujbă în publicitate sau secretariat. În ultimele trei luni, aceste posturi sunt cele mai solicitate pe site-urile de recrutare.
Ar putea fi o explicaţie şi faptul că majoritatea celor care-şi caută acum un loc de muncă sunt femei.

Faţă de anul trecut, interesul pentru locurile de muncă în domeniul secretariat a crescut cu 24,5 la sută. În  publicitate/PR numărul de locuri de muncă a scăzut cu şapte procente faţă de anul precedent, dar aplicaţiile trimise au crescut cu 15 l%.

Şi pentru domeniul contabilitate şi-au manifestat interesul mai multe persoane faţă de anul trecut. Creşterea ajunge la aproape 20%.

Publicitatea este noutatea din acest an. În 2010, în top se afla tot secretariatul, dar era urmat de contabilitate, resurse umane şi telecomunicaţii. Abia apoi urmau posturile de customer support.

În ultimele trei luni ale anului, cele mai multe aplicaţii au venit din partea femeilor - 56% din total. Anul trecut, raportul era inversat: 51% dintre aplicaţii erau în rândul bărbaţilor.

×
Subiecte în articol: loc de munca job publicitate
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close