Antena 3 CNN Actualitate Justiție Avocatul din Iaşi acuzat de crimă, arestat la domiciliu chiar în apartamentul în care şi-ar fi omorât iubita însărcinată

Avocatul din Iaşi acuzat de crimă, arestat la domiciliu chiar în apartamentul în care şi-ar fi omorât iubita însărcinată

Sebastian Felecanu, avocatul din Iaşi acuzat de crimă, a fost eliberat din arest şi plasat în arest la domiciliu, chiar în apartamentul în care ar fi omorât-o pe Monica Cioată, iubita sa însărcinată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Feb 2024   •   13:48

Avocatul acuzat că şi-ar fi ucis iubita însărcinată s-a intors în casa în care ar fi avut loc crima, după ce judecătorii au decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu. Ar fi vorba chiar de apartamentul de la fereatra căruia Monica Cioată, tânăra de 26 de ani, ar fi fost împinsă, aşa cum acuză procurorii.

Sebastian Felecanu s-a declarat nevinovat în dosarul în care e judecat pentru omor.

În urmă cu aproximativ o lună, o nouă expertiză solicitată în dosar a scos la iveală un secret cunoscut doar de Sebastian Felecanu, iubitul avocatei şi singurul care se afla în apartament în momentul în care Monica Cioată a căzut de la etaj şi a murit.

Potrivit unor surse din anchetă, suspectul ar fi folosit un alt pantof al tinerei, găsit în casă, pentru a imprima urme pe pervaz, astfel încât anchetatorii să creadă că tânăra s-a urcat pe pervazul geamului şi apoi a sărit.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ultimele imagini cu avocata din Iaşi, moartă în condiţii suspecte

Ultimele imagini cu Monica Cioată în viaţă surprinse de camerele de supraveghere arată că nu era singură în casă. Iubitul ei nu a ieșit din casă timp de 21 de minute de la momentul în care aceasta a căzut de la balcon.

Monica Cioată, însărcinată la acel moment, şi iubitul ei, Sebastian Felecanu, au fost filmaţi în noaptea tragică. La ora 04.00, cei doi au ajuns acasă, în blocul din Iaşi. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul coboară din maşină și se clatină până la intrarea în bloc. Nu este clar din ce motiv. Cert este că Sebastian Felecanu este lovit de uşa blocului, pe care partenera sa, vizibil nervoasă, o izbește.

Conflictul ar fi continuat și în apartamentul celor doi tineri. Potrivit vecinilor, în seara tragediei, cuplul s-ar fi certat ca la ușa cortului. Mai mult, martorii susţin că au auzit-o pe avocată în timp ce striga "Nu fă asta!", în mod repetat.

Ulterior, femeia a căzut în gol de la etajul 6 al blocului. Iubitul său nu s-a grăbit să iasă din apartament, aşa că un vecin este cel care a găsit trupul tinerei.

Medicii şi poliţiştii ajunşi la locul tragediei au încercat să o salveze pe Monica Cioată, însă toate eforturile au fost în zadar. Din momentul în care tânăra însărcinată a căzut de la etaj şi în toată perioada în care în faţa blocului s-a desfăşurat operaţiunea de salvare, Sebastian Felecanu a rămas în apartament şi a coborât abia după 21 de minute.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close