Antena 3 CNN Actualitate Justiție Marcel Ciolacu, despre dosarul vaccinurilor: ”Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”

Marcel Ciolacu, despre dosarul vaccinurilor: ”Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”

PSD va vota pentru ridicarea imunității fostului premier Florin Cîțu și al miniștrilor Sănătății din pandemie, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, a anunțat, joi seara, premierul Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre dosarul vaccinurilor: ”Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”
Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
de Anamaria Nedelcoff    |    23 Noi 2023   •   20:56

”Un lucru pe care îmi aduc aminte că l-am spus când eram în opoziție: în timp ce noi stăteam în casă, se făceau mari afaceri în România. Una dintre afaceri e achiziționarea vaccinurilor. Mai sunt și altele: izolete, măști neconforme. Categoric, colegii mei vor vota pentru ridicarea imunității”, a declarat Marcel Ciolacu.

Procurorii DNA spun că, în acest dosar, prejudiciul se ridică la 1 miliard de euro.

”Am văzut cererea procurorilor în presă, nu știu ce conține. Este evident că instituțiile abilitate au tot dreptul să investigheze fapte sau decizii care au legătură cu banii publici și le stau la dispoziție pentru lămurirea oricărei situații care are legătură cu funcțiile publice pe care le-am ocupat. Deocamdată nu am alte comentarii”, a declarat Ioana Mihăilă, pentru Antena 3 CNN.

La rândul lui, Vlad Voiculescu dă vina pe Florin Cîțu pentru achiziția vaccinurilor în timpul pandemiei.

"Acest dosar nu se va termina cu nicio condamnare", susține el.

Florin Cîţu a reacţionat și el la ancheta DNA cu privire la tunul de un miliard de euro cu vaccinurile din pandemie.

”Am deplină încredere în actul de justiție şi sunt convins că procedurile aflate în desfășurare vor conduce la aflarea adevărului" a scris Florin Cîţu pe Facebook.

×
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close