Antena 3 CNN Actualitate Justiție Fosta noră a lui Măgureanu, audiată din nou la DNA, după ce i-a denunțat pe Băsescu și Antonescu

Fosta noră a lui Măgureanu, audiată din nou la DNA, după ce i-a denunțat pe Băsescu și Antonescu

Fosta noră a lui Măgureanu, audiată din nou la DNA, după ce i-a denunțat pe Băsescu și Antonescu
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   15:15

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu a fost marți la sediul DNA, pentru a da noi detalii în legătură cu denunţurile făcute în ultima perioadă. 

La scurt timp după Alina Petre a ajuns în faţa anchetatorilor şi Florin Ghiulbenghian, care îl acuză pe primul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI) de fraudă cu fonduri europene. 

Omul de afaceri le-a povestit procurorilor că Măgureanu a sustras bani europeni după ce a înfiinţat, cu ajutorul fondurilor structurale, fabrica de prelucrare a fructelor de pădure, în 2008. 

Alina Petre a precizat că a fost chemată la DNA și săptămâna trecută, pentru a da declarații suplimentare în urma denunțurilor făcute

Alina Petre a anunţat în exclusivitate în cadrul emisiunii Q&A că va face un alt denunţ la DNA, care vizează infracţiunile de luare şi dare de mită şi în care sunt implicate firme, persoane şi politicieni importanţi.

În ultima săptămână, Alina Petre a aruncat în aer clasa politică românească. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu ameninţă că ştie multe şi că nu se va opri cu denunţurile. De altfel, a anunţat că joi, va merge din nou la DNA.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu este deja martor în peste 10 dosare grele, care vizează oameni de afaceri şi politicieni.

Alina Petre a explicat şi de ce i-a luat atâta timp să povestească tot ce a văzut şi a auzit în perioada cât a fost măritată cu fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu. Femeia susţine că s-a chinuit 8 ani să divorţeze şi că în tot acest timp, atât ea, cât şi mama ei au fost supuse la numeroase presiuni din partea familiei Măgureanu.

Alina Petre a povestit că a reuşit cu greu să divorţeze de fiul lui Virgil Măgureanu, abia în 2015, după ce mai multe case de avocatură au refuzat să cazul ei.

Traian Băsescu, Crin Antonescu și Daniel Morar, denunțați la DNA

Citiți și Florin Ghiulbenghian, la Sinteza zilei: Cel care ne-a ajutat să dovedim falsurile lui Antonescu este Andrei Chiliman

 

 

×
Subiecte în articol: Alina Petre Florin Ghiulbenghian
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close