x close

Fii alături de noi!

Fosta noră a lui Măgureanu amenință cu noi denunțuri. Ce bombă se pregătește pentru săptămâna viitoare

de G.S.   •   20 Mar 2016   •   00:36

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu pregăteşte o nouă bombă. Alina Petre a anunţat în exclusivitate în cadrul emisiunii Q&A că joia viitoare va face un alt denunţ la DNA, care vizează infracţiunile de luare şi dare de mită şi în care sunt implicate firme, persoane şi politicieni importanţi.

În ultima săptămână, Alina Petre a aruncat în aer clasa politică românească. Fosta noră a lui Virgil Măgureanu ameninţă că ştie multe şi că nu se va opri cu denunţurile. De altfel, a anunţat că joi, va merge din nou la DNA.

Fosta noră a lui Virgil Măgureanu este deja martor în peste 10 dosare grele, care vizează oameni de afaceri şi politicieni.

Alina Petre a explicat şi de ce i-a luat atâta timp să povestească tot ce a văzut şi a auzit în perioada cât a fost măritată cu fiul fostului şef al SRI, Virgil Măgureanu. Femeia susţine că s-a chinuit 8 ani să divorţeze şi că în tot acest timp, atât ea, cât şi mama ei au fost supuse la numeroase presiuni din partea familiei Măgureanu.

Alina Petre a povestit că a reuşit cu greu să divorţeze de fiul lui Virgil Măgureanu, abia în 2015, după ce mai multe case de avocatură au refuzat să cazul ei.

 

poza

Actualitate

Mircea Badea: Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate

„Mi se pare foarte important să nu existe dublu standard în societate”, a spus Mircea Badea referitor la scandalul de plagiat al Codruței Kovesi. „Eu personal, cetățean al acestei țări, r...

28 Sep 2016  •  00:44

poza

Show

Salman Khan a făcut o cerere în căsătorie pe scenă. Dar nu pentru Iulia Vântur

Salman Khan și Iulia Vântur ar urma să se căsătorească pe 18 noiembrie, dar cu circa o lună înainte de acest eveniment, actorul a făcut o nouă cerere în căsătorie. De data aceasta este vorba...

27 Sep 2016  •  22:13

sati