Antena 3 CNN Actualitate Justiție Ion Cristoiu, despre audierea lui Carmen Iohannis: „Dosarul a intrat în secretomania de tip securistic”

Ion Cristoiu, despre audierea lui Carmen Iohannis: „Dosarul a intrat în secretomania de tip securistic”

Ion Cristoiu, despre audierea lui Carmen Iohannis: „Dosarul a intrat în secretomania de tip securistic”
10 Dec 2018   •   16:09

 

Carmen Iohannis ar putea să nu mai fie audiată niciodată în dosarul chiriei de 320 de mii de euro încasate abuziv, dosar deschis la Parchetul General.

Procurorul de caz, Cristian Lazăr, îşi termină mandatul la Parchetul General în această săptămână, astfel că dosarul soţilor Iohannis va ajunge la un alt procuror.

Iar luni, Carmen Iohannis a refuzat pentru a doua oară să vină la audieri. Avocatul Primei Doamne a depus la Parchet documente care arată că soţia preşedintelui României nu se poate prezenta la audieri din cauze medicale.

„Este o ipoteză care dă seamnă de toate acrobațiile pe care le fac băieții „de pe câmpii” pentru a da curs ordinului prezidențial potrivit căruia „și dacă pierd țara, soția mea nu va veni la Parchet”. Este un aranjament care a fost făcut înainte ca domnul Lazăr să vină la Parchet. E un dosar de mare interes public. A intrat în secretomania de tip securistic. Eram aproape sigur că doamna Carmen Iohannis nu va veni la Parchetul General. Klaus Iohannis nu acceptă ca soția sa merge la Parchet”, a spus jurnalistul Ion Cristoiu, la Antena 3. 

 

Citește și: Carmen Iohannis nu merge la audieri. Savaliuc: „Trebuie adusă cu mandat”

Răzvan Savaliuc, jurnalist luju.ro, cel care a făcut plângerea împotriva soţilor Iohannis pentru chiria încasată abuziv de pe urma imobilului pierdurt în instanţă a explicat, în direct, la Antena 3 că procurorul de caz de la Parchetul General o favorizează pe Carmen Iohannis. În alte cazuri, spune Savaliuc, martorii ar fi fost aduşi cu mandat dacă ar fi refuzat prezentarea la audieri, aşa cum face prima doamna.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close