Antena 3 CNN Actualitate Justiție Liviu Dragnea o acuză pe Kovesi că „a scuipat” pe deciziile Curţii Constituţionale

Liviu Dragnea o acuză pe Kovesi că „a scuipat” pe deciziile Curţii Constituţionale

Liviu Dragnea o acuză pe Kovesi că „a scuipat” pe deciziile Curţii Constituţionale
de S.T.    |    16 Dec 2018   •   22:08

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminică, în şedinţa Consiliului Naţional, că sunt câteva personaje, cum ar fi Iohannis, Kovesi, Maior, Coldea, Lazăr, care se consideră deasupra legii.

Liviu Dragnea a numit-o pe fosta şefă DNA persoana care „a scuipat pe deciziile CCR”.

„Avem corupţie de putere, cea care a pus procurori în funcţii înalte cum ar fi Laura Codruța Kovesi. E unul dintre cei care a scuipat pe deciziile CCR şi care nu a fost interesat să respecte legile şi deciziile CCR. A păţit ceva? Nu. În continuare Iohannis, Maior, Kovesi, Coldea, Dumbravă, Lazăr cred că sunt deasupra legii, pentru ei legea nu există. Aici e legea, aici sunt ei”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, la Consiliul Naţional al social-democraţilor, printre altele, că partidul a fost supus „celui mai amplu şi bine pregătit program anti”, adăugând că a fost trădat de unii pe care i-a crezut colegi şi camarazi.

De asemenea, el le-a cerut, duminică, deputaţilor Mircea Drăghici şi Florin Iordache, cu sprijinul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, să depună plângere pentru înaltă trădare împotriva lui Klaus Iohannis, act premergător suspendării din funcţie a preşedintelui.

Citiți și:

Cum poate fi pus sub acuzare Klaus Iohannis pentru înaltă trădare pe procedură parlamentară. Ce prevede Constituţia României

Dragnea, atac dur la Klaus Iohannis: „Nu e păpușar, e doar o păpușă. Un președinte șantajat și șantajabil”

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close