Antena 3 CNN Actualitate Justiție Monica Macovei, citată de procurorii din Constanţa pentru a fi pusă sub acuzare în dosarul accidentului de la Mangalia

Monica Macovei, citată de procurorii din Constanţa pentru a fi pusă sub acuzare în dosarul accidentului de la Mangalia

Monica Macovei, fost ministru al Justiţiei, s-a prezentat, astăzi, din nou, în faţa procurorilor pentru a-i fi adusă la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul accidentului în care a fost implicată anul trecut, pe DN 39, între Mangalia şi localitatea 2 Mai, atunci când un motociclist a fost grav rănit.

de Cătălina Buzoianu    |    18 Aug 2023   •   11:05

Monica Macovei a fost citată şi s-a prezentat, în această dimineaţă, la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, acolo unde procurorul de caz i-a adus la cunoştinţă calitatea de inculpat în dosarul accidentului.

Înainte de a intra în sediul Parchetului, Monica Macovei a refuzat să răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

Citeşte şi: Cum a încercat Monica Macovei să afle dovezi din dosarul ei privind accidentul din Constanţa. Victima este încă în spital

Dosarul pentru care fostul ministru al Justiţiei va răspunde în faţa judecătorilor s-a produs la începutul lunii octombrie 2022, pe DN 39, între Mangalia şi 2 Mai.

Polițiștii au constatat atunci că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, respectiv Monica Macovei, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând că nu a consumat alcool.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei Constanța mangalia DN 39
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close