Antena 3 CNN Actualitate Klaus Iohannis, ironii la adresa lui Tăriceanu: „Au făcut zid în jurul lui ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori”

Klaus Iohannis, ironii la adresa lui Tăriceanu: „Au făcut zid în jurul lui ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori”

Klaus Iohannis, ironii la adresa lui Tăriceanu: „Au făcut zid în jurul lui ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori”
04 Iun 2019   •   12:32

Klaus Iohannis a criticat votul dat de senatori, prin care solicitarea DNA de urmărire penală pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu a fost respinsă. 

„Cred că este atât de jalnic și denotă o atitudine de dispreț așa de profund din partea PSD-ALDE față de voința românilor încât îmi este greu să găsesc o clasificare pentru votul din Senat. Practic PSD și ALDE, pentru apărarea lui Tăriceanu în fața procurorilor.. cu asta și-au dat arama pe față. PSD și ALDE nu au înțeles nimic din ce au spus românii la vot. Au mers mai departe cum au fost obișnuiți și au făcut zid în jurul lui Tăriceanu ca nu cumva marea valoare a politicii românești să fie atinsă de procurori”, a spus președintele Klaus Iohannis. 

Citiți și Klaus Iohannis: Referendumul a fost câștigat de mine, împreună cu românii

Citiți și Iohannis, atac la adresa PSD: Votul dat la europarlamentare a sancționat drastic discursul anti-european al PSD

×
Subiecte în articol: presedintele Iohannis Klaus Iohannis
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close