Antena 3 CNN Actualitate Lider PSD, atac la miniștrii Guvernului Tudose

Lider PSD, atac la miniștrii Guvernului Tudose

Lider PSD, atac la miniștrii Guvernului Tudose
Sursa foto: foto: Agerpres
20 Iul 2017   •   12:54

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Târgovişte, că sistemul de impozitare nu va fi schimbat în sensul de a pune o povară suplimentară pe companii, el adăugând, în context, că unii miniştri ai guvernului actual au nevoie de mai multă experienţă în comunicarea publică.

''A afirmat-o foarte clar şi premierul, dar şi conducerea politică a partidului: nu schimbăm sistemul de impozitare în sensul de a pune o povară suplimentară pe companii. Au apărut aceste idei, eu cred că e nevoie de acumulare de experienţă, cel puţin la câţiva dintre miniştrii, care sunt buni de fond, dar au nevoie de a acumula mai multă experienţă în comunicarea publică. Cred că guvernul acesta este mult mai aşezat, cu o expertiză mult mai solidă'', a spus Titus Corlăţean.

Parlamentarul social-democrat a adăugat că evaluarea actualului guvern ar trebui să apară mai târziu, pentru că au trecut prea puţin timp de la învestire.

''Guvernul acesta, practic, funcţionează de două săptămâni, după perioada agitată anterioară. Eu cred că acest guvern trebuie şi lăsat şi susţinut să lucreze. O spun foarte clar, cred că evaluările trebuie să apară mai târziu. El deja se mişcă şi a adoptat nişte decizii. Faptul că a adoptat nişte măsuri de comunicare privind măsurile fiscale, până la urmă trebuie explicat prin contextul politic respectiv. A fost şi o atmosferă mai încărcată politic şi toate desfăşurate într-un ritm foarte intens, lucrurile astea se corijează'', a mai spus Titus Corlăţean.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: mihai tudose Titus Corlăean
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close