Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident mortal în Dolj. O persoană a murit, alte două sunt rănite. Intervenţie de urgenţă a elicopterului SMURD

Accident mortal în Dolj. O persoană a murit, alte două sunt rănite. Intervenţie de urgenţă a elicopterului SMURD

Un grav accident rutier s-a petrecut luni după-amiază, pe DN 6, între Leu și Coșoveni, județul Dolj. O persoană a murit și două au fost rănite.

Accident mortal în Dolj. O persoană a murit, alte două sunt rănite. Intervenţie de urgenţă a elicopterului SMURD
Sursa foto: Info Trafic
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2023   •   20:17

Potrivit IPJ Dolj, la data de 19 iunie 2023, la ora 16.00, polițiștii Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, la kilometrul 208, între localitățile Coșoveni și Leu, județul Dolj.

La fața locului a fost trimis elicopterul SMURD.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că un bărbat de 53 de ani, din comuna Castranova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 6, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de către un bărbat de 40 de ani, din municipiul Caracal.

În urma evenimentului, bărbatul de 53 de ani a decedat, iar cel de 40 de ani și o femeie de 47 de ani, pasager în autoturismul acestuia au necesitat îngrijiri medicale fiind transportați la spital.

Citește și: Incendiu pe autostrada A10 Sebeș – Turda | Un camion s-a făcut scrum

S-a intervenit cu o autospecială de descarcerarea, o ambulanță SMURD si 2 echipaje SAJ.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

×
Subiecte în articol: elicopter SMURD Dolj DN6
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close