Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul în care o maşină sare peste un sens giratoriu, în Brăila. La volan se afla un şofer de peste 70 de ani, beat!

Momentul în care o maşină sare peste un sens giratoriu, în Brăila. La volan se afla un şofer de peste 70 de ani, beat!

Accident spectaculos în Brăila. O mașină a sărit peste un sens giratoriu. La volan se afla un șofer în vârstă de 73 de ani aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Momentul în care o maşină sare peste un sens giratoriu, în Brăila. La volan se afla un şofer de peste 70 de ani, beat!
de Gabi Vlad    |    18 Feb 2023   •   12:05

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum şoferul septuagenar circula haotic prin oraș. 

În fața polițiștilor, şoferul nu a apucat să declare mare lucru. Încă trebuie să-și revină din aburii alcoolului. 0, 89 miligrame litru în aer e destul de mult, deci la sânge are și 1, 6- 1,70.

Bărbatul se află la spital unde a primit îngrijiri medicale. A primit și ajutorul pompierilor, pentru că accidentul a fost pe cât de spectaculos pe atât de periculos.

Conducătorul auto a rămas blocat între bord, volan și banchetă. Iar dacă impactul un pic ar fi fost mai mare, i-ar fi fost fatal.

Mulți conducători auto l-au filmat și înainte de impact și ar fi putut să-l atenționeze sau să-l oprească, pentru că el circula pe Calea Călărași, înainte de sensul giratoriu. Se putea observa că mergea pe contrasens și se îndrepta cu viteză spre acel sens giratoriu.

Bineînțeles, s-a deschis dosar penal și cercetările continuă.

×
Subiecte în articol: accident în Brăila
Parteneri
Schimbare importantă pentru călătorii ce trec prin Gara de Nord
x close