Antena 3 CNN Actualitate Locale Aeroportul Brașov rămâne fără zboruri! Decizia a fost luată în mai puțin de o lună de la inaugurare

Aeroportul Brașov rămâne fără zboruri! Decizia a fost luată în mai puțin de o lună de la inaugurare

Singura companie aeriană de linie care operează pe Aeroportul Ghimbav Brașov a anunțat, astăzi, că va suspenda zborurile din Brașov.

Aeroportul Brașov rămâne fără zboruri! Decizia a fost luată în mai puțin de o lună de la inaugurare
Sursa foto: Facebook | Adrian Ioan Veştea
de Ioana Mircea    |    26 Iun 2023   •   16:49

Aeroportul Internațional Brașov Ghimbav a întâmpinat probleme, încă de la deschidere, respectiv de pe 15 iunie 2023: zboruri întârziate, pasageri care au fost nevoiți să meargă cu autocarul până la Sibiu, pentru că aeroportul era închis, și altele.

Astăzi, singura companie aeriană care operează pe Aeroportul Brașov Ghimbav, Dan Air a anunțat organizarea unei conferințe de presă, mâine, în care dorește să anunțe suspendarea zborurilor de pe Aeroportul Internațional Brașov.

„Compania DAN AIR, organizează marți, 27 iulie 2023, orele 13:00, la sediul nostru, din Strada Gârlei, nr. 190A, 013726, Sector 1, București, o conferință de presă pe tema suspendării operării zborurilor de pe Aeroportul Brașov de către DAN AIR.

Compania noastră este singura care operează în prezent pe Aeroportul din Brașov. Decizia vine pe fondul lipsei infrastructurii necesare pentru a asigura deservirea în condiții rezonabile a aeronavelor noastre”, se arată în convocatorul conferinței de presă, potrivit economedia.ro.

Citește și: Zeci de pasageri, care aveau zbor din Brașov spre Antalya, au fost duși cu autocarul la Sibiu. Aeroportul Ghimbav ar fi fost închis când avionul trebuia să decoleze

×
Parteneri
Ultimele informații despre starea de sănătate a lui Florin Piersic
x close