Antena 3 CNN Actualitate Locale Alertă în Constanța! Zeci de persoane evacuate după ce un bătrân a amenințat că aruncă în aer un bloc

Alertă în Constanța! Zeci de persoane evacuate după ce un bătrân a amenințat că aruncă în aer un bloc

Alertă în Constanța! Zeci de persoane evacuate după ce un bătrân a amenințat că aruncă în aer un bloc
Sursa foto: foto: PressAlert.ro
24 Noi 2019   •   16:18

Alertă în localitatea Crucea din județul Constanța! Un bărbat de 78 de ani a amenințat că aruncă un bloc în aer, iar aproximativ 30 de locatari și o bătrână imobilizată la pat au fost evacuați. 

Pompierii de la ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină după ce s-a simțit miros de gaze. 

Bătrânul de 78 de ani a amenințat că va arunca blocul în aer, iar apoi a dat drumul la gazul din butelie, potrivit Libertatea. 

Aproape 30 de persoane au fost evacuate, iar la fața locului au intervenit echipaje de pompieri, poliție, luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Constanța și un negociator. 

"În urma activităţilor desfăşurate de negociatorul din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Constanţa, după aproximativ 40 de minute, bărbatul care a ameninţat să provoace o explozie în blocul în care locuia, din comuna Crucea, judeţul Constanţa, a fost convins să renunţe la gestul său şi ulterior a fost condus la sediul Postului de Poliţie Crucea, în vederea continuării cercetărilor", informează IPJ Constanţa.

 

 

×
Subiecte în articol: persoane evacuate amenintat bloc
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close