Antena 3 CNN Actualitate Locale Alunecare uriașă de teren în Azuga. Un versant, cu tot cu pădure, s-a prăbușit în pârâul Azuga

Alunecare uriașă de teren în Azuga. Un versant, cu tot cu pădure, s-a prăbușit în pârâul Azuga

O alunecare uriașă de teren s-a produs, în această seară, în Azuga. Versantul Baiului a luat-o la vale, cu tot cu pădure, iar pământul a blocat pârâul Azuga. Un întreg cartier, aflat la baza versantulu, este în pericol să fie înghițit, iar oamenii au evacuat deja locuințele.

Alunecare uriașă de teren în Azuga. Un versant, cu tot cu pădure, s-a prăbușit în pârâul Azuga
10 Apr 2020   •   20:43

Mai mult, din cauza alunecării de teren, pârâul Azuga a fost blocat, iar acum există pericol ca apa să se umfle și să iasă din matcă.

"În localitatea Azuga, pe strada Umbroasă s-a produs o alunecare de teren. Alunecarea nu a ajuns încă la locuințe, dar preventiv în această seară vor fi evacuate 20 de familii, deoarece există posibilitatea ca acesta să avanseze către locuințe.

Noi imagini cu vesantul prăbușit cu tot cu pădure, în Azuga. Terenul aparține Casei Regale

Din primele informații se pare ca a fost afectat și cursul pârâului Azuga. Autoritățile locale vor stabili spații de cazare pentru familiile evacuate. La fața locului sunt 17 pompieri militari", se arată într-o informare a autorităților locale.

×
Subiecte în articol: azuga

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close