Antena 3 CNN Actualitate Locale Bătăi şi împuşcături în faţa Spitalului Municipal Gherla. Patru oameni au fost răniţi

Bătăi şi împuşcături în faţa Spitalului Municipal Gherla. Patru oameni au fost răniţi

Au fost bătăi în stradă şi împuşcături, vineri după-amiaza, în faţa spitalului din municipiul Gherla. Poliţiştii au fost nevoiţi să tragă în aer mai multe focuri de avertisment pentru a despărţi cele două clanuri, care îşi reglau conturile.

Bătăi şi împuşcături în faţa Spitalului Municipal Gherla. Patru oameni au fost răniţi
Sursa foto: gherlainfo.ro
de Iulia Mihalache    |    17 Sep 2022   •   08:22

Scandalul a pornit ieri într-o intersecţie din oraş, acolo unde mai mulţi indivizi s-au luat la ceartă, iar conflictul a escaladat în scurt timp.

A urmat o bătaie în toată regula, în stradă, sub privirile trecătorilor. Indivizii s-au lovit cu pumnii şi picoarele, minute în şir.

Martorii au sunat la 112, iar două echipaje de Poliţie au fost trimise la faţa locului.

Oamenii legii au reuşit să îi calmeze pe bătăuşi, au chemat medicii în ajutor pentru că patru dintre ei au fost răniţi în conflict.

"La data de 16 septembrie, în jurul orei 11.50 Poliția municipiului Gherla a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că mai multe persoane ar fi implicate într-un scandal la intersecția străzilor Avram Iancu și Dragoș Vodă.În baza celor sesizate, au fost dirijate cu prioritate două echipaje de ordine publică și un echipaj de poliție rutieră pentru a restabili ordinea și liniștea publică.

Din primele cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, mai multe persoane și-au adresat injurii și expresii jignitoare, ulterior patru dintre ele fiind rănite în urma scandalului, fapt pentru care au fost transportate de urgență la o unitate medicală. În zona unității medicale a izbucnit un nou conflict, de data aceasta polițiștii fiind nevoiți să execute două focuri de avertisment cu arma din dotare, în plan vertical, pentru restabilirea ordinii publice.

Polițiștii au fost sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj. În cauză se desfășoară activități de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire sau alte violențe", se arată într-un comunicat transmis de poliţişti.

×
Subiecte în articol: batai impuscaturi Gherla raniti
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close