Antena 3 CNN Actualitate Locale Un boiler de câteva zeci de kilograme s-a prăbuşit pe DN 15, în Piatra Neamţ, după o explozie uriaşă

Un boiler de câteva zeci de kilograme s-a prăbuşit pe DN 15, în Piatra Neamţ, după o explozie uriaşă

Un boiler cu o greutate de câteva zeci de kilograme s-a prăbuşit pe mijlocul drumului naţional 15, în Piatra Neamţ, după o explozie la sediul unei firme.

Un boiler de câteva zeci de kilograme s-a prăbuşit pe DN 15, în Piatra Neamţ, după o explozie uriaşă
Sursa foto: ISU Neamţ
de Alin Tarnovschi    |    13 Iul 2022   •   11:01

Explozia s-a produs, noaptea trecută, la o firmă de prelucrare a lemnului situată la ieşirea din Piatra Neamţ.

În urma deflagraţiei, un boiler de câteva zeci de kilograme a fost aruncat în aer şi s-a prăbuşit pe mijlocul DN 15. Din fericire, nicio maşină nu se afla în zonă la acel moment, astfel că o tragedie a fost evitată.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa, a declarat că incidentul s-a produs în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 01.50.

"La ora 01,52 pompierii au fost înştiinţaţi prin apel la 112 despre producerea unui eveniment pe DN 15, la ieşirea din municipiul Piatra-Neamţ, ca urmare a unei explozii, neurmată de incendiu, la un operator economic.

Ajunşi la locul solicitării, pompierii au constatat că la un operator economic, cu domeniu de activitate prelucrarea lemnului, a avut loc o explozie la un boiler metalic ce folosea în fluxul tehnologic specific. După producerea exploziei, boilerul a ajuns pe partea carosabilă", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

×
Subiecte în articol: ISU Neamţ Piatra Neamț
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close