Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Brașov! Băiat torturat ca în Evul Mediu de fiul unui primar. Era ținut în sclavie bătut zilnic

Caz șocant în Brașov! Băiat torturat ca în Evul Mediu de fiul unui primar. Era ținut în sclavie bătut zilnic

Caz extrem de șocant în Brașov. Un băiat de 16 ani a fost umilit, bătut și sechestrat de fiul unui primar. Adolescentul era forțat să lucreze la stâna celui care îi făcuse viața un chin. Băiatul era ținut în sclavie și torturat. După mai multe încercări, el a reușit să fugă. Acum este arestat pentru 30 de zile.

Caz șocant în Brașov! Băiat torturat ca în Evul Mediu de fiul unui primar. Era ținut în sclavie bătut zilnic
Sursa foto: pixabay
de Laura Dinu    |    02 Iul 2020   •   09:30

Drama tânărului a început iarna trecută. De atunci, el a fost silit să muncească la stână pentru fiul edilului din Crizbav, județul Brașov. Până când, sătul să mai fie tratat ca un sclav, a încercat să fugă. Însă fără sorți de izbândă. Cel care devenise stăpânul lui l-a prins și l-a torturat cu un cinism inimaginabil. Calvarul s-a întins pe trei zile. 

În cele din urmă, băiatul de 16 ani a reușit să scape. Odată ajuns acasă, i-a povestit totul tatălui său.

”Inculpatul, o persoană de sex masculin, a lovit persoana vătămată, respectiv un minor, cu un disc peste față, membrele superioare și peste spate și i-a tăiat falanga distală a degetului  de la mâna dreaptă, provocându-i leziuni traumatice care au necesitat circa 25 de zile de îngrijiri medicale și o infirmitate”, a declarat Cătălin Moraru, procuror Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov. 

Adolescentul a ajuns pe mâna medicilor care i-au tratat rănile. Acum se află în grija celor de la Direcția Copilului. Pentru a trece mai ușor peste ce a suferit, are parte și de consiliere psihologică. 

Jurnaliștii Antena 3 au încercat să vorbească cu tatăl agresorului, însă primarul era absent de la locul de muncă. 

Fiul primarului a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, o măsură pe care a și contestat-o. Agresorul este acuzat de vătămare corporală și de lipsire de libertate în mod ilegal. 

×
Subiecte în articol: Brașov torturat crizbav primar
Parteneri
Cutremur devastator cu sute de morţi şi clădiri prăbuşite în Turcia
x close