Antena 3 CNN Actualitate Locale Centru de mobil de vaccinare, amplasat în Centrul Vechi. 550 de angajați din HoReCa, programați pentru imunizare

Centru de mobil de vaccinare, amplasat în Centrul Vechi. 550 de angajați din HoReCa, programați pentru imunizare

Un centru mobil de vaccinare a fost amplasat în Centrul Vechi al Capitalei. Angajații restaurantelor din zonă sunt imunizați împotriva COVID-19.

Centru de mobil de vaccinare, amplasat în Centrul Vechi. 550 de angajați din HoReCa, programați pentru imunizare
de Roxana Ciucă    |    26 Apr 2021   •   12:25

Un număr de 500 de angajați din HoReCa s-au programat pentru vaccin. În cuzrul zilei de luni, 113 persoane se vor imuniza, la Hanul lui Manuc. Este vorba despre patroni de restaurante, barmani, ospătari, bucătari, cu toții au venit să își facă prima doză de vaccin, în spranța că totul va reveni la normal și că își vor putea relua activitatea.

Foarte multe persoane, prezente la centrul mobil de vaccinare, s-au plâns și au explicat că pandemia i-a afectat într-un mod neplăcut. Cei mai mulți dintre ei susțin că au copii mici acasă și au avut un nivel de trai extrem de greu.

Angajații din HoReCa și-au dorit să se vaccineze și nu le-a impus nimeni acest lucru, chiar dacă nu venea această inițiativă, își doreau să se imunizeze.

La centrul mobil de vaccinare amenajat la Hanul lui Manuc sunt respectate regulile sanitare. Oamenii completează formulare înainte de a intra și așteaptă timp de câteva minute până când le vine rândul și ajung în fața cadrelor medicale.

În Centul Vechi s-a deplasat o echipă de la Spitalul Universitar din București. Centrul mobil de vaccinare se va afla la Hanul lui Manuc pentru o perioadă de trei zile.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close