Antena 3 CNN Actualitate Locale Copac căzut peste un bărbat, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București. Arborele a blocat trotuarul și ambele sensuri de mers

Copac căzut peste un bărbat, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București. Arborele a blocat trotuarul și ambele sensuri de mers

În această seară, pe strada Jandarmeriei, vis a vis de intrarea în Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut din pădure.

Copac căzut peste un bărbat, în fața clădirii Jandarmeriei Române din București. Arborele a blocat trotuarul și ambele sensuri de mers
Sursa foto: Jandarmeria Romana
de Mia Lungu    |    24 Noi 2022   •   18:58

La fața locului au intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române.

A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului .

La ora 17.30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD.

Potrivit surselor Antena 3, pacientul este stabil, conștient, cooperant. Are traumatism vertebro-medular (coloana vertebrală) și se află în investigații. I se va face un CT pentru ca medicii să poată decide dacă este nevoie de operație.

S-a acționat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil si reluarea traficului rutier. La ora 18.50 traficul rutier a fost reluat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

 

×
Subiecte în articol: București copac căzut masina arbore
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close