Antena 3 CNN Actualitate Locale Deszăpezire cu sare aruncată cu mâna din cupa unui excavator, la Mătăsari. Imagini virale pe internet

Deszăpezire cu sare aruncată cu mâna din cupa unui excavator, la Mătăsari. Imagini virale pe internet

Metoda folosită pentru deszăpezirea drumurilor din comuna Mătăsari, județul Gorj, a devenit virală pe internet. Un muncitor a fost surprins în timp ce arunca sare cu mâna din cupa unui excavator, deși există un contract încheiat cu o firmă care să intervină cu utilaje speciale.

Deszăpezire cu sare aruncată cu mâna din cupa unui excavator, la Mătăsari. Imagini virale pe internet
Sursa foto: catalinvascu709 | Tik Tok
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Noi 2023   •   13:56

În ciuda faptului că Primăria Mătăsari a încheiat contracte cu firme care să se ocupe de deszăpezire, drumarii au apelat la o altă metodă.

Într-o filmare care a devenit virală pe internet se vede un excavator în urma căruia un muncitor împrăștie cu mâna, din cupa utilajului, sare și nisip pe șosea.

Primarul localității spune că nu înțelege cum s-a ajuns la o astfel de situație.

"Am înțeles că au pus sare într-o cupă și au dat pe șosea. Nu știu ce s-a întâmplat. Urmează să mă întâlnesc cu băieții și să văd ce s-a întâmplat. Sunt utilaje suficiente, ei sunt dotați. Nu știu ce s-a întâmplat", a spus primarul.

Citește și: Elena Udrea cere achitarea în dosarul "Gala Bute". Documentul secret pe care se bazează

Valoarea totală a contractului încheiat de primărie pe cinci ani este de 1,5 milioane de lei, pentru patru utilaje speciale.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Mătăsari drumari deszapezire
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close