Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi adulți și doi copii, grav răniți în Pădurea Letea. Intervenţie de urgenţă cu elicoptere şi şalupe

Doi adulți și doi copii, grav răniți în Pădurea Letea. Intervenţie de urgenţă cu elicoptere şi şalupe

Doi adulți și doi copii au fost grav răniți și a fost nevoie de o intervenție specială cu elicoptere și șalupe. Este vorba de un accident ce a avut loc în Pădurea Letea, acolo unde, o căruță în care se aflau mai multe persoane s-a răsturnat pe dig.

Doi adulți și doi copii, grav răniți în Pădurea Letea. Intervenţie de urgenţă cu elicoptere şi şalupe
Sursa foto: Cătălin Schipor
de Alexandra Ghețea    |    16 Aug 2022   •   15:03

În cursul zilei de 16 August 2022, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la faptul că, un atelaj hipo care se deplasa pe digul de protecție împotriva inundațiilor de pe raza localității C.A. Rosetti, în care se aflau 5 persoane, s-a răsturnat, fiind vătămate două persoane.

Persoanele în cauză au fost transportate cu un elicopter SMURD către o unitate de primiri urgențe, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "Vătămare corporală din culpă", transmite IPJ Tulcea.

În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii evenimentului.


 

×
Subiecte în articol: Tulcea Pădurea Letea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close