Antena 3 CNN Actualitate Locale Angajat din Penitenciarul Giurgiu, prins în flagrant cu substanțe dopante pe care voia să le vândă deținuților

Angajat din Penitenciarul Giurgiu, prins în flagrant cu substanțe dopante pe care voia să le vândă deținuților

Un angajat al Penitenciarului Giurgiu a fost prins, la intrarea în serviciu, cu sute de comprimate cu substanțe dopante pe care ar fi intenționat să le vândă deținuților.

Angajat din Penitenciarul Giurgiu, prins în flagrant cu substanțe dopante pe care voia să le vândă deținuților
Sursa foto: Facebook
de Mia Lungu    |    03 Apr 2023   •   14:43

Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Giurgiu au organizat sâmbătă, 1 aprilie, o acțiune pe linia combaterii traficului ilicit de substanțe dopante în Penitenciarul Giurgiu.

Astfel, a fost prins în flagrant delict un bărbat de 42 de ani, din municipiul București, angajat în cadrul penitenciarului, în timp ce, la intrarea în serviciu, ar fi avut în bagajul personal 396 de comprimate de dianabol, ce conțin metandienonă, substanță dopantă cu grad mare de risc.

Din cercetările făcute a rezultat că bărbatul ar fi preluat vineri de la o benzinărie din municipiul Giurgiu comprimatele respective, iar sâmbătă le-ar fi transportat la sediul penitenciarului și le-ar fi introdus în scopul livrării unor persoane private de libertate.

Citește și: Situaţie critică în şcoli din cauza drogurilor. Cum încearcă elevii să ascundă mirosul de canabis

Pe baza probatoriului administrat, duminică, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close