Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce camera în care se juca a fost cuprinsă de flăcări, în Botoșani

O fetiță de doi ani a ajuns la spital cu arsuri grave, după ce camera în care se juca a fost cuprinsă de flăcări, în Botoșani

O fetiță de doi ani a ajuns la spital cu arsuri pe față și mâini după ce în camera unde se juca a izbucnit un incendiu. Când s-a produs evenimentul, copila era singură în casă.

de Cătălin Onofrei    |    25 Noi 2023   •   12:50

Update 12:50:Fetița de doi ani, cu arsuri grave în urma incendiului de la Hăneşti, este trimisă de urgență la lași cu elicopterul SMURD.

Medicii botoșăneni au decis direcţionarea fetiței în centrul de arși din centrul universitar. După ce a fost transferat cu o ambulanță SMURD la Botoşani, copilul a fost diagnosticat cu arsuri grave.

"Pacientul a fost diagnosticat cu arsură termică pe o suprafață de 20 % din suprafaţa corpului. Este intubat și ventilat mecanic.Transportul va fi făcut pe calea aerului ", a precizat medicul primar Andreea Stărică, din cadrul SJA Botoşani

Copilul a fost preluat de o ambulanță de la Secţia de Peditarie și transportat pe Heliportul de la ISU, unde a aterizat elicopterul SMURD, pentru transfer.

Fetița a fost scoasă de bunică din încăperea cuprinsă de flăcări. Micuța a fost adusă la Secția de Pediatrie Botoșani, de la Spitalul Orășenesc Săveni, de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. 

Evenimentul s-a produs în această dimineață, în localitatea Slobozia.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La caz au ajuns și pompierii militari din cadrul Stației Săveni, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Hănești și o ambulanță SAJ. Aceștia au constatat că ardeau bunurile din două camere, dar și o parte din tavanul casei și au intervenit rapid pentru a limita extinderea flăcărilor.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o sobă aflată în funcțiune, lăsată nesupravegheată.

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close