Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu de vegetație în Buftea, Ilfov: 10 autospeciale ISU intervin pentru oprirea acestuia

Incendiu de vegetație în Buftea, Ilfov: 10 autospeciale ISU intervin pentru oprirea acestuia

Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit în localitatea Buftea din județul Ilfov. Din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată.

de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Sep 2023   •   17:52

Update 19:44 ”În acest moment se redimensionează obiectivul, la fața locului rămân 6 autospeciale de stingere. Se lucrează la lichidarea ultimelor focare”, anunță ISU B-IF.

Update 18:50 Incendiul este localizat. Suprafața totală afectată este de aproximativ 350.000mp.

Update 18:03 Traficul feroviar a fost reluat între Buftea și Chitila

 ”La ora 17.20 s-a redeschis circulația pe relația Buftea - Chitila”, a transmis CFR SA.

Anterior, compania anunțase că pompierii au cerut scoaterea de sub tensiune a liniei contact între Chitila - Buftea - Periș, dar și pentru liniile 4-7 din stația Buftea.

Update 17:55 A fost suplimentat dispozitivul, intervin în acest moment 16 autospeciale de stingere și 2 ambulanțe SMURD, informează ISU B-IF.

”Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la vegetație uscată în localitatea Buftea din județul Ilfov.

Din cauza vântului, incendiul s-a apropiat de calea ferată. 

In acest moment se lucrează pentru localizare și lichidare. Au fost alertate progresiv 10 autospeciale de stingere, dintre acestea 4 fiind cisterne.

Fără victime până în acest moment. Intervenția este în dinamică”, transmite ISU B-IF.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că circulația feroviară este oprită pe Magistrala 1000, la kilometrul feroviar 14, localitatea Buciumeni, județul Ilfov, din cauza unui incendiu de vegetație.

Potrivit polițiștilor, fumul afectează vizibilitatea în zonă. Există posibilitatea de extindere și către DN 7. La fața locului se intervine pentru lichidarea incendiului.

×
Subiecte în articol: incendiu Buftea trafic feroviar
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close