Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută | Ana Maria Neagu a fost dată în urmărire

O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută | Ana Maria Neagu a fost dată în urmărire

O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută. Ana Maria Neagu are 15 ani şi a fost văzută ultima dată după ce a plecat de la casa bunicilor din Brăila.

O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută | Ana Maria Neagu a fost dată în urmărire
Sursa foto: IPJ Brăila
de Alin Tarnovschi    |    24 Mai 2022   •   12:40

UPDATE. Adolescenta s-a întors acasă teafără, iar poliţiştii din Brăila au anunţat că în perioada în care a lipsit, aceasta nu a fost victime vreunei infracţiuni.

Ana Maria Neagu a dispărut, ieri, după ce a plecat la casa bunicii sale. Fata urma să revină acasă, însă nu a mai ajuns, iar mama ei a căutat-o ore în şir, fără succes.

Seara trecută, femeia a mers la Poliţie şi a cerut ajutor pentru a-şi găsi fiica.

Poliţiştii din Brăila au demarat o anchetă şi au dat-o în urmărire pe tânără atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional.

"Aseară, la ora 21:00, la sediul I.P.J. Brăila s-a prezentat o femeie, din municipiul Brăila, care a sesizat faptul că fiica sa, Neagu Ana Maria, în vârstă de 15 ani, a plecat în mod voluntar, în cursul aceleiași zile, de la domiciliul bunicii, iar până în prezent nu a mai revenit.

O mamă din Brăila îşi caută cu disperare fiica dispărută | Ana Maria Neagu a fost dată în urmărire

Semnalmente: înălțime 170 cm, 50 de kg., constituție atletică, ochi căprui, păr castaniu, lung până la nivelul umerilor, fără semne particulare. Îmbrăcăminte: tricou negru, colanți de culoare negru și adidași de culoare roz.

Pentru Neagu Ana Maria a fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care aceasta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie!", se arată într-o informare a IPJ Brăila.

×
Subiecte în articol: disparuta IPJ Brăila
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close