Antena 3 CNN Actualitate Locale 56 de maşini distruse de un bărbat beat, la Braşov. Vandalul a fost reţinut de jandarmi

56 de maşini distruse de un bărbat beat, la Braşov. Vandalul a fost reţinut de jandarmi

Lanţ incredibil de distrugeri lăsat în urmă de un beţiv, la ieşirea din club, în Braşov. Bărbatul a distrus astă noapte 56 de maşini înainte să fie oprit de un echipaj de jandarmi.

56 de maşini distruse de un bărbat beat, la Braşov. Vandalul a fost reţinut de jandarmi
de Ovidiu Stan    |    02 Mai 2022   •   15:06

Un record incredibil cum nu s-a mai întâmplat în municipiul Braşov. 

Bărbatul de 44 de ani a petrecut până la 4 dimineaţa în club, iar în drum spre casă, beat fiind, a început să lovească toate autoturismele întâlnite în cale. 

A lovit cu pumnii şi picioarele oglinzile laterale, stopurile şi chiar portierele mainilor le-a îndoit. 

Practic, a luat la rând tot ce a prins din cartierul Scriitorilor, de exemplu. În total, a devalizat 56 de maşini fără ca cineva să se sesizeze. 

Abia când a ajuns pe ultima stradă, un cetăţean a sunat la 112 (la ora 05:25) şi un echipaj de jandarmi şi unul de poliţişti l-au prins pe individ, l-au imobilizat şi l-au dus la Secţie.

Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov – Secția 1 Poliție Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.

În baza probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. 

În cauză, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Brașov continuă cercetările în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

×
Subiecte în articol: Brașov masini distruse vandalism
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close