Antena 3 CNN Actualitate Locale Medic din Craiova, reținut după ce ar fi cauzat moartea a patru pacienți cărora le-a făcut biopsie

Medic din Craiova, reținut după ce ar fi cauzat moartea a patru pacienți cărora le-a făcut biopsie

Un medic din Craiova a fost reținut de polițiști, fiind acuzat de patru infracțiuni de ucidere din culpă. Patru pacienți ar fi murit după ce au suferit intervenții de prelevare de probe biopsice.

de Mia Lungu    |    11 Apr 2023   •   14:30

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Dolj au reținut luni pentru 24 de ore un bărbat de 46 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea a patru infracțiuni de ucidere din culpă, în forma culpei medicale.

"În fapt, bărbatul, în calitatea sa de medic, în cadrul unei unități medicale din municipiul Craiova, este bănuit că ar fi efectuat patru intervenții chirurgicale, respectiv prelevarea de probe biopsice, ulterior intervenind decesul a doi bărbați de 76 și 77 de ani, din Craiova și Plenița, respectiv două femei, de 64 și 66 de ani, ambele din Târgu Jiu", transmite IPJ Dolj.

Citește și: ”Nu puteam să respir, să vorbesc” Stomatologul fals, care aproape a mutilat-o pe Miss România, a fost prins

În urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Miercuri acesta urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea luării unei măsuri preventive.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close