Antena 3 CNN Actualitate ”Nu puteam să respir, să vorbesc” Stomatologul fals, care aproape a mutilat-o pe Miss România, a fost prins

”Nu puteam să respir, să vorbesc” Stomatologul fals, care aproape a mutilat-o pe Miss România, a fost prins

Stomatologul fals din Sectorul 5, care aproape a mutilat-o pe o fostă Miss România, a fost prins de polițiști.

de Andreea Ştefan    |    31 Mar 2023   •   13:49

Un cetățean sirian, care practica stomatologia fără drept într-o clinică din Sectorul 5 din București, și medicul care l-a angajat au fost reținuți.

Este vorba despre medicii care aproape că au mutilat-o pe o fostă Miss România.

Stomatologul fals a făcut zeci de intervenții și prescria rețete folosind numele unui medic care este autorizat într-adevăr în România.

Acesta a ieșit de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și: Stomatolog fals din Sectorul 5, reținut de polițiști alături de complicele său

Larisa, fostă Miss România, a mers cu o durere de măsea la cabinetul stomatologic deschis non-stop și a fost la un pas să rămână fără dinți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Acolo a fost primită de acest medic fals, care a decis să îi scoată măseaua, numai că a făcut asta fără vreo radiografie sau o altă investigație.

A doua zi după intervenție, femeia s-a simţit rău.

"Am crezut că e normal ce aveam. Am stat aşa o zi şi ceva. A început să mi se umfle toată faţa. Am revenit la doctor  timp de trei sau patru zile. Ea mi-a spus că sunt în regulă, că aşa trebuie să fie.

Nu am mai crezut ținând cont că îmi zicea să iau doar paracetamol, dar eu defapt mă simțeam din ce în ce mai rău şi nu puteam să respir, nu puteam să vorbesc, să mănânc absolut nimic şi aveam dureri îngrozitoare", a declarat Larisa Popa.

După patru zile, fosta Miss România a mers să ceară şi părerea unui alt medic, dar pentru că infecția s-a extins, sub mandibulă, spre gât, a fost operată de urgenţă, iar după ce şi-a revenit s-a întors la clinică să ceară explicaţii.

"Cum a auzit de poliţie a părăsit clinica, s-a îmbrăcat şi a fugit", a mai declarat fosta Miss România.

Larisa a depus şi o plângere pe numele clinicii pentru că aceştia nu i-au spus şi numele medicului.

Directorul clinicii a precizat pentru Antena 3 CNN că bărbatul este din Siria şi ar fi făcut facultatea de medicină în străinătate.

×
Subiecte în articol: stomatolog fals Miss România Larisa Popa
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close