Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi minori reţinuţi de poliţişti, după ce au furat o maşină şi au făcut accident în Bihor

Doi minori reţinuţi de poliţişti, după ce au furat o maşină şi au făcut accident în Bihor

Incidentul a avut loc joi după masă în localitatea Criștioru de Jos din Bihor, acolo unde doi minori au furat o maşină pe care au condus-o pe rând. La un moment dat, unul din ei a pierdut controlul volanului şi a încheiat brusc aventura în zidul unei case.

Doi minori reţinuţi de poliţişti, după ce au furat o maşină şi au făcut accident în Bihor
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    27 Aug 2021   •   17:41

Potrivit poliţiştilor, cei doi adolescenți, de 16 și 14 ani, din comuna Lunca și din Vașcău, ar fi găsit o maşină cu cheile în contact și cu ușa neasigurată, în fața unei locuințe din localitatea bihoreană Cărpinet. 

Profitând de neatenția proprietarului, cei doi au furat autoturismul și l-ar fi condus, pe rând, pe D.N. 76, fără să dețină permis de conducere.

Ajunşi în localitatea Criștioru de Jos, unul din adolescenţi a ar fi pierdut controlul asupra direcției, ar fi derapat și ar fi lovit gardul și zidul unui imobil din localitate.

Din fericire, cei doi au scăpat teferi, însă autoturismul a fost avariat.

Cei doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Nucet, notează presa locală.

Ei sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. În acest context, polițiștii din Nucet îi vor prezenta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Beiuș pentru dispunerea măsurilor legale.

×
Subiecte în articol: corupere minori furt auto
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close