Antena 3 CNN Actualitate Locale Nereguli grave la un hotel de 4 stele din Predeal! Comisarii ANPC au găsit 30 de kilograme de alimente expirate

Nereguli grave la un hotel de 4 stele din Predeal! Comisarii ANPC au găsit 30 de kilograme de alimente expirate

Comisarii ANPC au dispus suspendarea activității unui resort de fițe din Predeal, după ce în urma controlului efectuat au constatat grave nereguli. Resortul de 4 stele avea peste 30 de kg de alimente expirate și depozitare necorespunzătoare.

Nereguli grave la un hotel de 4 stele din Predeal! Comisarii ANPC au găsit 30 de kilograme de alimente expirate
Sursa foto: brasov.net
de Georgiana Adam    |    28 Ian 2022   •   00:02

În cursul zilei de 26 ianuarie, comisarii ANPC au dispus suspendarea activității unui resort de fițe din Predeal, după ce în urma controlului efectuat au constatat nereguli grave la un resort de 4 stele.

Pe sume deloc modeste, clienții mâncau preparate expirate.

Mai exact, comisarii au descoperit 30 de kilograme de alimente expirate, în bucătăria restaurantului.

Frigiderele în care era ținută mâncarea erau ruginite, mizeria se regăsea în orice colț al bucătăriei, angajații nu opreau probe alimentare din preparatele gătite, iar vesela și ouăle nu erau dezinfectate, potrivit brasov.net

Același resort a fost sancționat și în decembrie cu suma de 10. 000 lei pentru probleme la unitatea de cazare.

În camerele în care erau cazați turiștii a fost găsită mizerie, saltele pătate și chiar lenjerie murdară. Tot atunci, mai mulți turiști care au petrecut câteva nopți în unitatea de cazare s-ar fi simțit rău după ce ar fi luat masa la restaurantul hotelului. 

Inspectorii de la Protecția Consumatorului au suspendat activitatea restaurantului până la remedierea problemelor și au aplicat o amendă de 30.000 de lei.

×
Subiecte în articol: resort Predeal comisar anpc
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close